avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inregistrare in scopuri de tva la firma fosta ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inregistrare in scopuri de tva la firma fosta suspendata

Buna ziua,
O firma platitoare de tva si-a suspendat activitatea la inceputul anului 2010. fiscul a anulat inregistrarea in scopuri de tva.La sf anului 2010 , societatea face anularea suspendarii, dar nu solicita si reinregistrarea in scopuri de tva.Firma a ramas in aceasta stare dar nu s-a desfasurat activitate .In prezent a gasit oportunitati de a continua activitatea si are nevoie sa fie inregistrat in registrul operatorilor intracomunitari. La fisc se spune ca trebuie sa se reinscrie ca platitor de tva. Ce declaratii trebuie sa depuna ?Trebuia sa solicite acest lucru la anularea suspendarii?Din informatiile mele la acest tip de anulare fiscul face reinregistrarea din oficiu? Ce documente trebuie duse la fisc pentru a face reinregistrarea .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters285233 , utilizator 12:11, 7 Mai 2013
Buna ziua,
Reinregistrarea in scopuri de TVA trebuia sa se faca din oficiu. Daca nu, trebuie sa depuneti o cerere formulata de dvs pentru inregistrarea in scopuri de tva ca urmare a reluararii activitatii firmei+ declaratia 010+ actele de la registru comertului (cu reluarea activitatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 nicod nicod Buna ziua! Am o firma suspendata din 2010, care a fost platitoare de impozit pe profit si tva. La momentul suspendarii, trebuia sa depun 010 cu scoatere ... (vezi toată discuția)
Anularea din oficiu a înregistrarii in scopuri de tva valerian_gl valerian_gl Anularea din oficiu a înregistrarii in scopuri de tva s-a datorat faptului ca firma si-a suspendat temporar activitatea. La data suspendarii avea tva de ... (vezi toată discuția)
Facturi fara tva de la platitor de tva madellaine madellaine Buna ziua, Societatea are un contract cu un srl ce a avut activitatea suspendata pana in aprilie 2011, luna in care a fost incheiat acest contract. am ... (vezi toată discuția)