avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort suspendat,repunere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort suspendat,repunere

Sotia mea a inaintat actiune de divort,dar la a treia infatisare,de comun acord s-a cerut suspendarea.Intrebarea mea este urmatoarea:
Eu pot deschide impotriva ei o noua ( alta ) actiune de divort?. Un divort paralel ?.

Multam fain de raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: ivascudorudoru , utilizator 23:56, 20 Aprilie 2012
pentru ce s-a dispus suspendarea?
Am cerut noi suspendarea divortului pentru 1 an.
In aceasta situatie nu puteti deschide o alta actiune de divort.
Ar mai fi fost varianta divortului la notariat, insa ma indoiesc ca sotia dumneavoastra ar fi de acord.
Aveti dreptate,ea nu doreste la notariat. S-a mutat la muma-sa de ceva vreme ,de aceea vreau sa divortez eu de ea amu.
Nu stiu ce are de gind sa faca ea cu divortul,ca nu vrea sa vorbeasca cu mine.
Ce variante am ??
Depuneti cerere de repunere pe rol a procesului asta de divort

Alte discuții în legătură

Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)