Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:
In acest moment lucrez la unul dintre sediile unei firme. Am aflat ca peste o saptamana acel sediu va fi desfiintat. Daca imi dau demisia pana ca angajatorul sa inchida agentia, pot fi obligata sa ma duc la alt sediu unde voi fi repartizata sau daca cererea mea de demisie este deja inregistrata nu au cum sa mai aduca modificari de acest gen. Mentionez ca sunt directorul agentiei care se vrea desfiintata si se pare ca voi fi repatizata la un alt sediu cu o alta functie, deci ceva diferit fata de fisa mea de post.
Si se pot aduce modificari la fisa de post pe perioada preavizului de demisie?
Va multumesc.
Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele., potrivit art.81 alin5 C.mun. .. in acest sens, pe durata preavizului poate avea loc o suspendare a c.i.m. sau o modificare a acestuia, in conditiile prevazute de lege.
Multumesc pentru raspunsul rapid.
Sa spun povestea, sa fiu sigura ca aveti toate informatiile.
Sediul se va inchide, suntem 3 angajati. Eu voi fi luata la alt sediu, pe o alta functie. Ceilalti 2 angajati vor ramane fara serviciu, ei inca nu stiu asta.
Doresc sa-mi dau demisia cat inca nu au facut formele legale pentru a inchide agentia, sa nu ajung la celalalt sediu.
Pana cand nu se inchide agentia legal si eu sunt in preaviz, ma pot obliga sa merg la alt sediu si sa fac altceva decat este in fisa mea de post?
Va rog.. vreau vesti bune! De ce ma pot agata?
Si dupa ce termin preavizul, nu am voie lucrez in acelasi domeniu, ceva legat de concurenta? Exista asa ceva?
2. Depinde de forma pe care o poate adopta angajatorul ... delegare sau modificare loc de munca .. in primul caz, masura delegarii este un act obligatoriu pentru salariat, care va raspunde disciplinar în caz de refuz nejustificat de îndeplinire. In cea de-a doua situatie, modificarea locului de munca nu se poate face decat prin incheierea unui act aditional la c.i.m.
3. Alte atributii pot fi exercitate sub rezerva legalitatii acestora si daca sunt in legatura cu functia pe care o ocupati.
4. Clauza de neconcurenta trebuie sa fie stipulata in c.i.m. sau intr-un act aditional la acesta.. aveti asa ceva?