avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit control fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

control fisc

In urma unui control la o firma, au fost scoase atat cheltuielile cat si tva aferent unor achizitii de la o alta firma care nu a declarat livrarile in 394. Este corect? Daca da va rog si baza legala. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:46, 19 Aprilie 2012
Fiscul trebuia sa va lase masuri in sensul corectarii D 394 pentru furnizorul dvs.sau ei puteau face demersurile in sensul verificarii societatii respective.Faceti contestatie.In opinia mea,dvs.nu aveti nicio vina ca societatea respectiva nu si-a declarat livrarile.Daca este vorba de un contribuabil inactiv este alta discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea verificarii unei societati declarate inactive byly74 byly74 Buna ziua,va cer ajutorul in urmatoarea problema: -am cumparat materiale de la o societate ,care ulterior am aflat dupa controlul de la finante ca era ... (vezi toată discuția)
Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii - cum pot sa-l fac inactiv? hesperos hesperos Buna ziua. Am un SRL care - din cauza unui cec fara acoperire primit acum citiva ani, a ramas cu datorii neplatite la furnizori (in nr de 2). Pentru ca ... (vezi toată discuția)