avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina distrusa.............
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina distrusa.............

In urma cu 2 ani de zile ... imprumutand masina unui prieten ...acesta a reusit sa o distruga totalmente ...si tot mau dus cu zaharelul ca o platesc si etc si etc ... si ca sa fie si cireasa de pe tort ...acesta a vandut masina la dezmembrari fara acordul meu scris sau verbal ...masina inca platesc impozit .. si nu stiu cum sa`mi recuperez paguba ...sa nu mai zic ....ca deja au trecut vorba aia 2 ani si tot promisiuni aiurea .. .nu e vrb de suma foarte mare ....dar principiul .. e sa imi recuperez paguba de care sunt satul de minciuna si amanare ... doar vreau sa recuperez ceea ce mi sa distrus ori o masina identica ... ori banii pentru achizitionarea unei .. nimic mai mult ..
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
unguru2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: unguru2000 , utilizator 10:19, 20 Aprilie 2012
Daca detineti documente/martori care sa probeze ca ati imprumutat masina,ca aceasta a suferit dauna totala,ca a fost vanduta la dezmembrari de catre "prietenul" dvs,aveti dreptul sa promovati actiune in instanta impotriva acestuia
despre ce documente este vorba? si cum se procedeaza mai exact .. martori exista ... si nu doar unul ... un martor este chiar politist .. doar ca am incercat si eu cu frumosul sa rezolv problema ...accidentul fiind lasat si cu declaratii la sectia de politie
Daca nu cunoasteti procedura in domeniu,pentru actionare in instanta contactati persoana specializarta,care analizand documentele si probele pe care le detineti,se poate pronunta asupra variantei favorabile dvs
pe cine ar trebui sa caut mai exact nu va suparati de intrebari dar in domeniul legal sunt paralel ca sinele de cale ferata... avocat...sau ce trebuie sa caut ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ajunge la "denunt calomnios"? xuser xuser Pe scurt: Unui prieten cineva ii zgarie masina, i-o loveste cu piciorul [i-a distrus un pic si tablarie din spate] si ii rupe si o oglinda. La o cearta, ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere Cosmin Oprescu Cosmin Oprescu buna ziua!am si eu o problema,am cumparat de la un prieten un autoturism in valoare de 6800 euro.acest prieten la randul lui luase autoturismul de la alt ... (vezi toată discuția)
Inselatorii alintatul alintatul buna seara ,am dat unui individ o suma de banii iar el in schimb a garantat cu o masina ,actele masinii sunt toate la mine dar pe talon e trecut un prieten cum ... (vezi toată discuția)