avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Redactare act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Redactare act constitutiv

Cum se redacteaza actul constitutiv intr-un srl ?
Cel mai recent răspuns: Alexandra88m , utilizator 19:52, 12 Mai 2012
Solicitati sprijinul unui notar, avocat sau consultantilor de la Registrul Comertului ori Camera de Comert, Industrie si Agricultura.
Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL-D si as vrea ca pentru actul constitutiv sa nu mai apelez la un notar. Exista modele de acte constitutive chiar pe site-ul onrc.ro. Il pot completa eu si prezenta ca atare in vederea inregistrarii la Registrul Comertului sau este necesara atestarea actului constitutiv la un notar sau avocat pentru a fi acceptat la dosar?

De asemenea, pentru a fi acceptat la dosarul pentru infiintarea firmei, contractul de comodat trebuie si el avizat de un notar sau sunt suficiente semnaturile partilor contractuale?

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2012
Alexandra88m, utilizator
Actul constitutiv se poate intocmi chiar de pesoana interesata sub semnatura privata. Pentru SRL-D va sfatuiesc sa apelati la serviciul de asistenta de la registrul comertului unde vi se redacteaza actul in mod gratuit. Contractul de comodat de asemenea este in regula si sub semnatura privata nu este obligatoriu sa ii dati data certa la avocat sau notar.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare act constitutiv srl online sorinmihut sorinmihut Buna ziua . As dori sa aflu daca si cum se poate verifica corectitudinea unui act constitutiv pentru un srl , online , inainte de legalizarea la notariat ? Va ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)