avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de avere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de avere

Buna,sunt Ioana,am un proces de 4 ani pe rol la Sibiu cu fosti cumnatii.Eu am fost cu primul sot casatorita timp de 20 de ani si avem doi copii inpreuna,dupa care am divortat dar am ramas in relati bune pt. copii si sotu dupa 3 ani decedeaza.Am vruta sa facem succesiunea si am aflat ca unica sora a luat toate terenurile cu motivul ca e unica fiica mostenitoare la parintii si a vindut totul.Procesul dureaza timp de 4 ani,desi toate actele dovedesc ca au fost doi copii.INTREBAREA;de ce dureaza 4 ani ,de ce trei contra Expertize se fac la Sibiu,nu mi se pare corect?S-a cerut una hai si a doua dar de ce si a treia,cu aceasta persoana am mai avut alte doua procese a vrut sa ia si casa parinteasca al tatalui care a donat-o copiilor si are :detentie pe 3 ani cu suspendare pentru falsificare in acte.Cum e posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: CONST , utilizator 09:39, 20 Aprilie 2012
Stimata doamna, din ce spuneti dumneavoastra nu inteleg prea multe.
Ati spus ca va judecati cu fostii cumnati: cati sunt la numar ? Precizati "unica sora", insa nu -mi pot da seama daca mai exista si frati pe langa aceasta. De care parte a baricadei sunt restul cumnatilor?
Faptul ca procesul dumneavoastra dureaza de peste 4 ani nu trebuie sa va mire, sunt procese - aparent mult mai simple - care se judeca de mai mult de 5 ani la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata din 2009 iar cei doi copii minori pe care ii am cu fostul meu sot mi-au fost incredintati mie prin sentinta judecatoresca definitiva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,în 2009 am construit o casa impreuna cu soțul meu,pe ... anyared anyared Bună ziua,în 2009 am construit o casa impreuna cu soțul meu,pe terenul socrilor și autorizație tot pe numele socrilor.In 2011,soțul a decedat .Socrii n ... (vezi toată discuția)
Se poate face ceva? josephx90 josephx90 Buna! Am sa trec direct la subiect,pe vremea comunismului bunicul meu a avut mai multe case si din aceasta cauza a trecut o casa pe o sora mamei vitrege a ... (vezi toată discuția)