avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea problema:o salariata urmeaza sa nasca in luna iunie dar este angajata la noi de 10 luni prin urmare nu poate beneficia de ccc.Inainte a lucrat in afara tarii cu contract timp de 3 ani(zice ca poate dovedi) se ia in calcul si perioada asta, exista vreo directiva europeana in sensul asta ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:19, 20 Aprilie 2012
Da, exista si mai exista si un raspuns dat ieri, tot pe acest forum:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre si postnatal din cim si conventie civila antony07 antony07 buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea situatie.sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna iunie. sunt angajata cu contract de munca, dar am incheiat si o ... (vezi toată discuția)
Nu mai inteleg nimic mirela 20 mirela 20 Nu mai inteleg nimic. La indemnizatiile ccc 448 0-2 si 3-7 ani parinte cu handicap sau copil cu handicap, nu se ia in calcul la casa de pensi pt un dosar pe ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in germania marinar marinar Buna dimineața. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am un SRL, prestări servicii in construcții. Urmează sa închei in contract de ... (vezi toată discuția)