avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu mai inteleg nimic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu mai inteleg nimic

Nu mai inteleg nimic. La indemnizatiile ccc 448 0-2 si 3-7 ani parinte cu handicap sau copil cu handicap, nu se ia in calcul la casa de pensi pt un dosar pe caz de boala al parintelui. Dar daca o persoana care cere ccc si aceasta a beneficiat de indemnizatie ccc in ultimile 12 inainte sa se nasca nou prunc e ok, se puncteaza aceste luni pt a beneficia incontinuare de ccc?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:51, 7 Noiembrie 2013
1. Nici eu nu inteleg nimic din ce ati scris.

2. Rog, reformulati intrebarile si fiti mai explicita.
1)Persoane care au beneficiat de veniturile din paranteza in ultimile 12 luni inainte de a se naste un copil pot beneficia de concediul crestere copil 0-2 (indemnizatie crestere copil 0-2 ani sau 0-3 ani. Ori 3-7 ani pentru copilul cu handicap sau parintele cu handicap care are in ingrijire copil sanatos 3-7 ani). Adevarat ?

2) De ce aceste perioade nu se ia in calcul pt stabilirea pensiei pe caz de boala.
Asa am inteles din www.avocatnet.ro/content/for...
Ati primit raspuns pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata Danieladana28 Danieladana28 Ma numesc Daniela Cimpea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: am fost angajata pe perioada determinata din 25.01.2016,iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil pentru mama studenta Giaxy Giaxy Buna ziua!Sunt studenta in anul III la Kinetoterapie si motricitate speciala in Bacau . Am ramas insarcinata si nasterea este prognozata pentru luna mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii copii elizefur78 elizefur78 Buna ziua. Am un copil cu varsta de 6 ani, cu certificat de handicap grav FARA insotitor, pentru care primesc indemnizatie. Sunt salariata, lucrez de cativa ... (vezi toată discuția)