avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O chestiune legata de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O chestiune legata de TVA

Doresc sa cumpar o bicicleta din Austira, un Cube Analog care costa in jur de 600 Euro.
Am auzit de undeva ca la vama s-ar face o rambursare a TVA-ului (in cazul Austriei ar fi 20%). Imi puteti da mai multe detalii legat de asta si sa imi confirmati daca se poate sau nu.

Multmuesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:12, 20 Aprilie 2012
dpdv al tva nu exista vama intre romania si o alta tara membra ue.
daca nu sunteti persoana intregistrata in scopuri de tva in romania, nu puteti recupera tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie marfa societate neplatitoare de tva cu sediul in austria hmarce hmarce O societate cu sediul in Austria, neplatitoare de tva , doreste sa achizitioneze marfa de la societati din Romania inregistrate in scopuri de tva; Ce demersuri ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cod de tva special doar pentru operatiuni intracomunitare Voltron Voltron Intrebarea mea este legata de Registrul Operatorilor Intracomunitari (ROI) cel care ține evidența persoanelor impozabile și persoanelor juridice ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor vamale in comunitate roxmicu roxmicu Buna ziua...o companie din Romania cumpara o marfa din USA si o transporta pana intr-o tara din UE...deoarece marfa pleaca direct din USA catre destinatia ... (vezi toată discuția)