avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suprapunerea unor venituri cu CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suprapunerea unor venituri cu CCC

Buna ziua,
Va cer ajutorul in cazul unei probleme: in prezent ma aflu in CCC. Intre timp, am incheiat un contract de asistenta pentru brokeraj. Abia acum am aflat ca acest lucru nu este permis (contractul a fost inregistrat la fisc). Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face acum.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 15:37, 20 Aprilie 2012
Situatia se poate rezolva prin depunerea unei cereri la Agentia de Plati si Inspectie Sociala prin care sa solicitati suspendarea ICC si acordarea stimulentului de insertie, pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca mihaela_mihalache1 mihaela_mihalache1 Buna tuturor, incep prin a va adresa o intrebare in legatura cu intoarcera la locul de munca din concediu maternal. Copilasul meu are un anisor si sase luni ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Obtinerea stimulentului de insertie andrioana andrioana In momentul de fata sunt in concediu de ingrijire copil cu optiunea pentru 1 an. Ce demersuri trebuie sa fac pentru obtinerea stimulentului de insertie avand ... (vezi toată discuția)