avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare salariu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare salariu

Buna ziua ,sper ca am ales corect acest forum si sper sa ma puteti sfatui cum sa-mi recuperez salariul aferent ultimelor trei luni lucrate intr-o firma care a intrat in insolventa.As dori sa specific ca inainte de a ne trimite acasa ne-au desfacut contractele de munca cu acordul partilor si ne-au eliberat niste adeverinte din care rezulta sumele restante de plata.Deci ce trebuie sa facem (nu sunt singurul in aceasta situatie,iar sumele de bani sunt diferite)?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 22 Aprilie 2012
Contactati lichidatorul judiciar
Daca a intrat in insolventa nu veti primi salariile de curand , ci cel mult la data inchiderii procedurii ..

Puteti apela la Fondul de garantare a creantelor salariale ... in acest sens, trebuie sa urnati procedura prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit dani dani dani dani buna ziua , as dori un sfat va rog ! firma unde lucrez a incetat activitatea si ne-a trimis acasa fara sa ne plateasca de 2 luni salariile si fara alte ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii in cazul insolventei fostului angajator cornelis2013 cornelis2013 Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii din fondul de garantare Radiar Radiar Buna ziua, as vrea sa știu dacă există posibilitatea recuperării unor salarii restante din fondul de garantare, în cazul în care firma a intrat în ... (vezi toată discuția)