avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere colectiva

Conform concedierii colective care se vor face in firma in care lucrez , mi s-a inmanat un act aditional prin care mi se modifica doar functia nu si venitul.In cazul in care nu semnez acel act deoarece nu sunt de acord cu conditiile lor , pot beneficia si eu de prevederile concedierii colective?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 20 Aprilie 2012
1. In cazul in care nu semnati acel act , acesta nu-si va produce efectele pentru care se doreste a fi semnat.

2. In cazul concedierii colective, angajatorul poate propune angajatilor care urmeaza a fi concediati alte locuri de munca vacante.

3. Daca sunteti pe lista viitorilor salariati concediati veti putea fi concediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema loc munca. edward_zone edward_zone Buna zia, Am o problema cu locul de munca: Compania angajatoare doreste sa ma mute cu locul de munca la o alta agentie, in acelasi oras, care am aflat in ... (vezi toată discuția)
Firma unde lucrez nu mai are contracte si ne obliga sa ne dam demisiile eugen_o5o6 eugen_o5o6 Buna ziua lucrez la o firma italiana si nu mai avem de lucru si din cauza asta ne cheama pe rind si ne pune sa ne dam demisiile bine-n teles ca la fiecare le ... (vezi toată discuția)
Stabilire de noi atributii, diminuare salariu fara acordul angajatului (raspuns urgent!!!) jacqueline_k jacqueline_k Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In firma la care lucrez s-a reorganizat activitatea in functie de necesitatile societatii, drept pentru care activitatea de ... (vezi toată discuția)