avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice deblocare garantie de buna executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

deblocare garantie de buna executie

Buna ziua,

O societate care a semnat un contract de mentenata (servicii) la anumite aparate pentru o periada de 6 ani a fost obligata conform clauzelor din contract sa constituie garantie de buna executie cu valabilitate de la inceperea contractului si pana la terminarea lui plus 14 zile.
Aceste lucrari sunt zilnice, saptamanale,lunare, trimestriale, semestriale si anuale.
Aceste lucrari se repeta anual timp de 6 ani cat dureaza contractul.
Putem cere deblocarea partiala a garantiei dupa fiecare an, pentru lucrarile executate si terminate in baza unui proces verbal de receptie de terminare a lucrarilor sau 70% a acesteia, si 30% la terminarea definitiva a lucrarilor ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: v.georgeta , utilizator 13:59, 20 Aprilie 2012
daca nu ati inserat o clauza in contract, care sa va permita deblocarea unei parti din garantie pe parcursul executarii contractului, ma tem ca nu le puteti solicita ceea ce doriti.cititi cu atentie contractul, poate gasiti o "portita"
M-am exprimat gresit. Este castigata licitatia si suntem in faza de semnare de contract.
Vroiam ceva text de lege de care sa ne legam pentru deblocare. Este diferit fata de constructii. Aici este o lucrare pe care o repet 6 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract achizitii publice - garantia lucrarii dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Va rog mult sa ma sfatuiti in nurmatoarea problema. Sunt autoritate publica. Am incheiat un contract de lucrari si montaj echipamente in urma ... (vezi toată discuția)
Garantie de buna executie maribog maribog Buna.Anul trecut mi s-a retinut o garantie de buna executie, pentru executarea unor lucrari.Ma intereseaza pe baza a ce mi se va elibera suma din banca, daca ... (vezi toată discuția)
Deblocare garantie de buna executie Alina Alina Alina Alina Buna ziua! Se poate debloca o garantie de buna executie in conditiile in care s-a omis a se efectua receptia finala a lucrarii iar contractul este finalizat ... (vezi toată discuția)