Buna ziua.Rog un raspuns intr-o problema,daca intr-un proces sant admise ca probe C.D cu imagini sau capturi de descktop,si procesul cu o soc.comerciala prest.de servicii este gratuit sau trebuie achitate cheltuieli de judecata. Multumesc anticipat.
Problema e mai veche,am mai postat pe forum despre ea,se refera la o societate [Editat]. Voiam sa stiu daca pot depune in instaanta un C.D cu capturi de desktop in care se pot vedea modul in care se conecta modemul,viteza etc.Nu stiu altfel cum as putea demonstra ca societ.respectiva nu sia indeplinit sarcinile contractuale.Ultima speranta ramane instanta de a face dreptate.Sant multe de spus,de necrezut,iata cateva:contr.prest.reziliat in nov.2011,notificare pe adresa mea in febr.2012 ca contr.va fi reziliat la termen in nov.2012,facturi emise pana in martie 2012,notificare in aprilie ca contrac. a fost reziliat in nov.2011,inainte de termen ba mai au si pretentii de despagubiri.Am depus sesizari la mai multe org.cu atributii in domeniu,degeaba.Am beneficiat de un trafic date pe net de 5,4Gbit pe an(dec 2010-nov.2011)daca-l impart la 12luni rezultatul se poate numi trafic pe net?Traim in Romania,asta e.Multumesc pentru raspuns.O seara placuta.