avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vaccin contra cancer col uterin!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vaccin contra cancer col uterin!

Buna ziua!
Ni se pun in fata niste hartii,in care este scris....bla bla subsembanul cutare refuz sa vaccinez copilele ... si pe urma imi spune ca s-a facut nu's ce informare,si ca in conformitate cu dispozitiile bla bla,daca refuz imi asum consecintele care decurg din refuz. Cunosc dispozitia care spune ca daca refuz o operatie sau o fac dupa ce doctorul MI-A EXPLICAT CE SE VA INTAMPLA...imi asum raspunderea da' aici nu a explicat nimeni si nimic..parca suntem tembeli! sau ei ne cred tembeli...
Ce stiti despre subiectul acesta ,ca la televizor n-ai ce sa intelegi???
Multumesc
oameni buni treziti-va la realitate... ce tot il invocati pe Dumnezeu sau nustiu ce vaccin impotriva boliilor prostiei sau nebuniei . orice compus fie si el vaccin nu este infailibil cu atat incat nu este suficient testat si mai are si termen de garantie... mai mult asemenea lucruri nu pot fi lasate la voia intamplarii sau la altitudinea interesului unor trusturi farmaceutice sau a unor decidenti sin ministerul sanatatii .
Tineti minte speranta moare intotdeauna ultima > Insa OMUL moare intotdeauna primul !!!!>>>>>
Ganditi inainte sa decideti !
Industria farmaceutica ar da faliment daca doctorii ar admite ca medicamentele sunt toxice; ca ele nu vindeca, ci imbolnavesc, nu aduc la viata, ci produc un genocid fara precedent. La fel, marile corporatii alimentare ar inceta folosirea la scara industriala a aditivilor si ar disparea complet, daca agentiile responsabile de protectia consumatorului ar admite ca acestia sunt extrem de nocivi si provoaca boli grave. Dar „ei" ne fac sa credem ca noi suntem de
vina, fiind sensibili la anumite substante, si nu ei, care au contaminat toate alimentele cu substante otravitoare.
La ora actuala, tehnologiile moderne folosesc aproape 70.000 de substante chimice,iar numarul lor creste anual cu alte aproape 2.000. Rezultateleacestor studii au aratat ca in sânge au aparut in ultimele deceniiintre 120 si 160 de substante chimice xenobiotice, care nu au existat inainte. Un numar mare din aceste substante sunt cancerigene,mutagene sau teratogene.Acesti ucigasi tacuti, aditivii,se acumuleaza gradat in organism, grabind aparitia cancerului, a bolilor cronice, degenerative, autoimune sau genetice.Potrivit statisticilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), peste 30% dintre cazurile de cancer pot fi evitate doar prin adoptarea unui regim de alimentatie sanatos.
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
wirtej, utilizator
Ma amuza teribil un serial "Dr. House".
Ca o paranteza: o mamica cu bebelusul bolnav i-a spus ca este impotriva vaccinarii copilului si, House i-a raspuns ca se fac sicrie mici si frumoase.
Nu poti sa afirmi ca toate medicamentele sunt pacatoase. Sa nu uitam cat bine a facut descoperirea lui Fleming.
Pacatos este excesul. In medicamente, mancare, bautura, tutun etc.
GARDASIL -O forma de ucidere a copilelor!!!
” Exista foarte multe probe care arata ca imunizarea copiilor face mai mult rau decat bine.” - Dr Anthony Morris (formerly Chief Vaccine Control Officer at the FDA)
” Cred ca nici o persoana nu ar permite nimanui sa-i faca un vaccin daca ar sti, intr-adevar, cum sunt facute vaccinurile, ce contin, ce minciuni se sustin despre ele si care este procentul real de pericol in contractarea respectivei boli, procent care este minim” - Dr Eva Snead
In mai 2007, Judicial Watch a trimis o cerere catre FDA prin care solicita accesul la toate documentele legate de Gardasil. A fost nevoie de actionarea in judecata a FDA-ului si, in iunie 2008, FDA a trimis 4 seturi de documente. Ceea ce a reiesit din documentele respective este accesibil aici [ link extern ] .
Gardasil este promovat ca un vaccin care previne cancerul „ .. dar nu a fost evaluat potentialul de carcinogenicitate si genotoxicitate”. ( n.n. Pentru cei care nu au aflat inca, legislatia europeana si americana considera ca studiile de acest gen pentru vaccinuri nu sunt necesare decat rar.)
Un vaccin trece de evaluarile FDA cam in 10 luni. Gardasil a „zburat” spre licentiere in 6 luni. Gardasil a fost recomandat pentru femei / fete intre 9 si 26 de ani.
Printre documentele obtinute de Judicial Watch este si un memorandum trimis de Merck catre FDA in iunie 2006, in care sunt descrise testele clinice si rezultatele pentru Gardasil.
Merck a condus 4 studii dublu –orb controlate placebo* si in studii au fost 20541 femei cu varstele intre 16 si 26 de ani. 27% dintre subiecti fusesera expusi deja uneia dintre cele 4 tulpini de HPV ce se regasesc in vaccin. Dar Gardasil este un medicament profilactic si nu trateaza infectiile HPV pre-existente!!
Dat fiind faptul ca Gardasil nu vindeca HPV, persoanele care aveau deja leziuni sau simptome de la pre-expunerea la tulpinile virusului nu au fost considerate in studiu. Asta este extrem de problematic, avand in vedere ca multe femei au HPV ( infectie cu) fara sa stie asta, iar pentru vaccinarea cu Gardasil NU se cere testarea inainte de vaccinare.
Un alt raport de testare arata ca Merck a testat Gardasilul folosind un placebo ce contine aluminium. In timp ce majoritatea solutiilor placebo sunt solutii saline, FDA a permis Merck sa foloseasca un placebo cu continut de aluminiu si fara a mentiona cat aluminiu contine acel placebo. Gardasil contine 225 mcg de aluminiu (sulfat hidroxifosfat amorf de aluminiu – cf document EMEA). Aluminiul poate cauza multe probleme grave, inclusiv degenerare permanenta celulelor nervoase
-----------------------------------

Daca a ascultat cineva cuvintele medicilor care sustin aceasta vaccinare ar fi auzit ceva de genul: „Vaccinul POATE micsora incidenta acestui virus...” Cu alte cuvinte: nu e cert ca protejeaza in toate cazurile. Atunci, daca doar ar putea proteja, de ce sa il mai faca fetitele? La fel de bine ar putea sa nu contracteze virusul....
Cat despre statisticile mortalitatii din cauze diverse... Sa ne fie cu iertare, dar la ritmul in care mor oamenii in urma diverselor boli, prin 2050 nu mai raman decat animale pe Terra.
Exemple: 6 femei pe zi mor de cancer uterin (cate mor, insa, de cancerul produs de virus caruia i se face reclama?); 3 mil oameni / an mor de SIDA; 2 mil / an ucide diareea; 1 mil jumate’ / an ucide malaria; 2 mil / an ucide pneumonia; un om la 30 de secunde moare de cancer pulmonar!
Trebuie sa trecem in statistica si: mortii din accidentele rutiere, cei ucisi de semeni si mortii in accidente casnice sau de munca, 1 om la 2 minute e impuscat mortal in NY si alte state americane, cati mor in razboaie civile sau de alta natura, sinucigasii, bebelusii morti la nastere sau curand dupa nastere din „motive necunoscute”, mortii culpelor medicale (care nu exista in RO!), copiii subnutriti, din statele super-subdezvoltate, mortii / an de gripa, mortii cu alte forme de cancer...
Vreti sa continui? E cineva curios sa faca un calcul si sa afle cati oameni mor intr-un an? Din cele vreo 6 miliarde care suntem cati vom mai ramane in 2050, avand in vedere ca natalitatea e in descrestere si statisticile despre mortalitate sunt facute pt a justifica cheltuirea unor sume de bani imense?
Si guvernantii romani vin si-mi spun ca trebuie sa-mi injectez copii deoarece e PROBABIL (nu e cert) sa nu faca acel cancer? In plus, de ce sa semnez ca imi asum riscurile ca fetita ar putea sa se imbolnaveasca? Acelasi risc (mai scazut?) exista si la cele care vor fi vaccinate... Ah, cele vaccinate, daca se vor imbolnavi vor primi bani de la stat... Aha! Tot vor muri in final, dar bogate. Sau, medicii vor „constata” ca, de fapt, cancerul respectiv nu are legatura cu virusul impotriva caruia, copil fiind, femeia respectiva a fost vaccinata ... Aceasta va fi varianta lor... (Vedeti? O mostra de afirmatie despre care multi ar zice ca e gratuita = neargumentata). Ca la gripa: "Sigur, ai facut gripa chiar daca te-ai vaccinat... dar ce ai tu e o tulpina noua, nu e continuta in vaccin!"

Vaccinul se face pt ca... fetitzele care vor deveni femei vor avea relatii sexuale multiple, sau vor avea, la un moment dat, un partener care a avut / are relatii sexuale multiple... S-a facut o statistica sa aflam cate cazuri de acest cancer s-a descoperit in randul prostituatelor? Daca tot e vorba de un virus ce poate fi luat de la barbatul care face sex cu o asemenea bolnava... de ce nu ii vaccineaza si pe baieti? O iau pe aratura, asa ca ma voi opri pe aici...

In emisiunea de la Antena2 au fost invitati si specialistii care sustin sa NU fie vaccinati copiii impotriva acestui virus...? Un individ care e director undeva si apare des la TV nu e, neaparat, un specialist infailibil... Doar ascultand pareri pro si contra, bine argumentate, putem sa ne facem o proprie opinie. Si nici atunci, una pertinenta... pt ca nu suntem specialisti.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2008
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)
Gripa noua h1n1 si vaccinarea freeanifer freeanifer Buna ziua, O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei. Este o ... (vezi toată discuția)
H1n1 handsu handsu Gripa porcina este o exagerare - concluzioneaza CBS News din SUA . Cele mai recente date WHO sustin , ca in intreaga lume exista 415 mii de imbolnaviri ... (vezi toată discuția)