avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie pentru limita de varsta cu salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie pentru limita de varsta cu salariu

buna ziua
va rog sa-mi spuneti daca un pensionar poate cumila pensia de varsta cu un salariu de la o societate pe actiuni,daca nu sunt prevazute sanctiuni civile sau penale?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:29, 21 Aprilie 2012
1. Un beneficiar de pensie pentru limita de varsta poate cumula aceasta pensie cu orice alt venit indiferent de provenienta acestuia.

2. In cazul in care angajatorul este bugetar atunci puteti cumula pensia cu salariul numai daca pensia neta este mai mica de 2117 lei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu maxim pensionari angajati in domeniul privat Clitan Clitan Buna ziua, Pentru pensionarii angajati din domeniul privat exista limita de salariu? Stiu ca pentru pensionarii angajatii in institutiile publice castigul ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu gabinemo gabinemo Va rog sa-mi spuneti daca am o pensie neta de 1100 lei(stabilita si suspendata, pensie anticipata), sunt bugetar si realizez venituri nete de 2500 lei, pot la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pensionar felicia2010 felicia2010 Buna seara Sotul meu este pensionar militar ,are o pensie de 1903 lei brut iar net 1705 lei acum mai primeste si o restanta de 41 lei brut din care net 35 ... (vezi toată discuția)