avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj/lichidare bunuri patrimoniale!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj/lichidare bunuri patrimoniale!

V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
-partaj,cote dispuse 50% pentru fiecare!S-au evaluat 2 bunuri imobile:1 expertizat 42000e,bunul 2 ,48000e.Daca eu raman in imobilul de 48000e..sulta corecta este 6000e catre fostul sot sau se insumeaza cele doua sume 90000e,adica 45000e fiecare(50%) si el primind 42000, sulta mea catre el este de 3000e?Va multumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Partaj novam999 novam999 Sunt divortata de 3 ani, cu 2 copii minori(de9, respectiv 11 ani) in intretinere si nu am facut partajul pina la aceatsa data.Casatoria a durat 10 ani si in ... (vezi toată discuția)
Partaj laurazom laurazom Buna ziua, ma numesc Zosim Laura si am divortat de cateva luni. Am un apartament comun cu fostul sot si vrea sa ma faca sa plec cu doar 1500ron Al doilea ... (vezi toată discuția)
Cum calculez valoarea casei pentru un partaj, ținând cont de creditul ipotecar? nic_pop nic_pop Buna ziua, Sunt proaspat divortat si, din pacate, ca multi altii, nu ne intelegem cu privire la modul cum sa impartim proprietatile. Adica eu sunt total de ... (vezi toată discuția)