avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sa cer sau nu repartitie de la AJOFM?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sa cer sau nu repartitie de la AJOFM?

Buna seara, am lucrat pentru o firma un an de zile
apoi mi-am dat demisia
ca sa nu pierd continuitatea si sa iau somaj, mi-am bagat contractul la o firma o luna de zile care urma sa ma dea afara
acum ,mi-am gasit de lucru (inca nu s-a terminat acea luna, practic figurez angajata) si mi-au cerut sa ma duc la somaj pentru repartitie
repet, eu figurez ca angajata, nu ca somera
sfatuiti-ma
ce sa fac?sa cer totusi repartitia sau sa ma preia direct?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinanedelcu , utilizator 12:48, 22 Aprilie 2012
1. Dispozitia de repartizare nu este obligatorie mai ales pentru dvs. care plecati direct de la un angajator la altul, fara nici o legatura cu Agentia de Somaj.

2. Angajatorul care va preia pe dvs. cred ca a facut o confuzie cu obligatia sa legala de a transmite la Agentia de Somaj lista cu locurile de munca vacante.
Multumesc, problem aeste ca doar ce am fost anuntata ca am fost aleasa, angajatorul nu stie toata situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la ajofm - se poate prin fax? elmauss elmauss Buna ziua, Am schimbat locul de munca si de aceasta data mi sa cerut sa merg sa iau repartitie de la AJOFM. La alte firme acest lucru nu mi sa mai cerut ... (vezi toată discuția)
Candidati recomandati de catre agentiile de somaj alinadobre alinadobre Stie cineva daca agentiile de somaj ofera CV-uri, recomanda candidati pt. posturile libere pe care le are o companie. Daca da, trebuie indeplinite anumite ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la a.j.o.f.m ContSters237987 ContSters237987 SINT somer inregistrat si am avut un dosar la un angajator acesta ma chemat sa imi faca angajarea. ANGAJATORUL unde ma angajez ma trimis la A.J.O.F.M sa imi ... (vezi toată discuția)