avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand intra in vigoare noul cod penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand intra in vigoare noul cod penal?

cand intra in vigoare noul cod penal? stie cineva sa-mi spuna daca modifica pedepsele, in speta o pedeapsa de 4 ani cu executare primiti pt abuz in serviciu, exista posibilitatea sa se reduca aceasta pedeapsa? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 23:19, 21 Aprilie 2012
Se pare ca undeva la anul prin martie. Ce fel de abuz in serviciu (contra intereselor persoanelor, contra intereselor publice, prin ingradirea unor drepturi)? In prezent aceste forme infractionale sunt pedepsite cu inchisoare de la 6 luni la 3, respectiv 5 ani. In noul cod penal se schimba termenele pedepselor cu privire la infractiunile de abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii mai favorabile dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna seara, Incerc sa aflu si eu raspuns clar la urmatoarea problema. Am incercat sa caut rezolvare cautand dar nu am gasit. Avem urmatoarele date : - ... (vezi toată discuția)
Ce incradare are grupul infractional la inselaciune? alinamihaipaula alinamihaipaula Dupa intrarea in vigoare a noului cod penal grupul organizat pentru comiterea de inselaciuni ce incadrare are? (vezi toată discuția)
Noul cod penal danad1nu danad1nu Daca este condamnat pentru asocierea in vederea savarsirii de infractiuni si complice la spalare de bani,cand se da noul cod penal,pe 1 februarie are deja ... (vezi toată discuția)