avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... hotarare divort tip UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

hotarare divort tip UE

Sunt divortat printr-o hotarare definitiva. Mi se cere un formular tip UE, care nu mai trebuie tradus si legalizat, (certificat, hotarare, act, nu stiu precis denumirea ) . Cine elibereaza asa ceva
si ce acte sunt necesare ?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: zboldis , utilizator 17:09, 22 Aprilie 2012
Unde ati divortat ? Cine va cere formularul de tip UE si unde va trebuie?
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
Justitiarul71, utilizator
Multumesc pentru atentie.
Divortul s-a pronuntat la Judecatoria Oradea.
Actul i-mi este necesar pentru cetatenie maghiara. Nu mai tin minte denumirea actului ce mi se cere (certificat, sau ce denumire), dar mi s-a spus ca este in mai multe limbi si nu trebuie tradus.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare si demersuri pentru dobandirea cetateniei maghiare Szikla Szikla Salutari As dori sa intreb ce acte sunt necesare pentru depunerea dosarului pentru cetatenia maghiara , stiu ca trebuie depus la Consulatul Maghiar din Cluj ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort in romania moni3463 moni3463 Buna ziua. Am fost casatorita in SUA, s-a pronuntat divortul recent tot in SUA. Eu, venita in tara, nu am inregistrat inca casatoria la starea civila. Am ... (vezi toată discuția)