avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfintare firma

Buna ziua. Imi spuneti, va rog, ce cabinet se ocupa cu desfintarea unei firme (am o firma care este trecuta in regim derogatoriu-inactivitate). Vreau sa o desfintez sau sa-i prelungesc regimul derogatoriu doar ca eu cum lucrez nu am timp sa ma duc pe la toate institutiile publice si as vrea sa angajez o firma care sa se ocupe cu toate actele (eu sa le dau informatiile de care au nevoie si ei sa faca toate demersurile, eu doar sa semnez actele oficiale pentru desfintare sau prelungire).

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:48, 22 Aprilie 2012
Regulamentul forumului interzice trimiterea utilizatorilor catre anumite persoane care presteaza astfel de servicii. In functie de judetul unde este inregistrata societatea puteti gasi fie pe internet, fie din alte surse o persoana dispusa sa va ajute. Noi va putem da indrumari, sugestii care sa va ajute in rezolvarea problemei dvs.
Am inteles, ma scuzati....atunci va rog sa imi spuneti daca la un cabinet de avocatura gasesc persoane care sa ma poata ajunta in problema mai sus expusa.

Multumesc
Sfatul meu este sa mergeti direct la sursa, adica la registrul comertului, unde in cadrul biroului de asistenta juridica vi se poate intocmi documentatia necesara radierii societatii.
nu am timp sa merg la registrul comertului, vroiam sa stiu daca la un cabinet de avocatura exita persoane care sa ma poata ajuta in problema mea (sa se ocupe de toate actele si demersurile).
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
ivl001, utilizator
Cu siguranta veti gasi, insa si costurile pot fi pe masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate mercur_ro mercur_ro Buna ziua! Ce se intampla cu datorilie unei SC care isi suspenda activitatea la ONRC (nu mai desfasoara activitate)? Va rog, am nevoie de raspuns urgent. ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii societate suspendata blackjack blackjack Trebuie sa depui declaratii chiar daca societatea este suspendata pentru o perioada de 3 ani? Care este logica? (vezi toată discuția)
Suspendare activitate Costy S Costy S Buna ziua, Am suspendat activitatea unui SRL si vroiam sa stiu daca trebuie sa notific ANAF si ce obligatii am dupa suspendare. Multumesc. (vezi toată discuția)