As dorii sa aflu si eu raspunsul la o nelamurire de a mea.Am vandut un pamant,bani s`au impartit la 3mostenitori,eu o reprezint pe mama mea acesta fiind decedata.Eu dorecs sa`mi pun bani in banca dar cu clauza :matusa mea sa nu poata sa scoata fara me si nici eu fara ea.Am luat acesta decizie din cauza faptului ca ea nu doreste in niciun fel sa`mi faca un cont in banca ..motivul nu are incredere in me ca il cheltui..acelasi motiv il am si eu..nu vreau sa`mi cehltuiasca nimeni bani!!!
Buna ziua. Daca va cheltuiti banii chiar nu este problema dansei. Cel Mai indicat ar fi ca fiecare sa-si puna banii in contul personal si fara a imputernici Alta pers cu drept de avridica bani din contul personal. Spuneti-I matusii ca nu are dreptul sa va retina banii iar ceea ce face dansa , Daca va ameninta ca va da afara din casa Daca nu o imputerniciti pe contul Dvs se cheama santaj. Sunteti majora si dispuneti de banii personali cum doriti. Daca este o suma Mai mare de ce nu va orientati sa faceti un credit si acea suma sa o platiti avans la un imobil ? Astfel nu veti Mai fi stresata de Matusa sa luati decizii cum doreste dansa de teama de a nu va evacua?