avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire - probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire - probleme

As dorii sa aflu si eu raspunsul la o nelamurire de a mea.Am vandut un pamant,bani s`au impartit la 3mostenitori,eu o reprezint pe mama mea acesta fiind decedata.Eu dorecs sa`mi pun bani in banca dar cu clauza :matusa mea sa nu poata sa scoata fara me si nici eu fara ea.Am luat acesta decizie din cauza faptului ca ea nu doreste in niciun fel sa`mi faca un cont in banca ..motivul nu are incredere in me ca il cheltui..acelasi motiv il am si eu..nu vreau sa`mi cehltuiasca nimeni bani!!!

:sorry:
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 23:08, 23 Mai 2012
De ce nu depuneti Dvs. banii in cont fara alte clauze, si astfel aveti siguranta ca nimeni nu va avea acces la acestia?

Ce treaba are matusa cu acest cont personal si banii Dvs. in toata povestea ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ce varsta aveti? Daca aveti peste 14 ani puteti deschide un cont-depozit de economii la o banca
am 20 de ani dar nui vrea sa mi puna in contul meu ca spune ca ii cheltui..si adca ii zic ca vreau bani imi este teama sa nu ma dea afara din casa
Vedeti ca poate exista si ipoteza sa va cheltuie ea banii.
Nu spun ca s-ar intampla asa dar...ar fi bine sa evitati o astfel de situatie...
Buna ziua. Daca va cheltuiti banii chiar nu este problema dansei. Cel Mai indicat ar fi ca fiecare sa-si puna banii in contul personal si fara a imputernici Alta pers cu drept de avridica bani din contul personal. Spuneti-I matusii ca nu are dreptul sa va retina banii iar ceea ce face dansa , Daca va ameninta ca va da afara din casa Daca nu o imputerniciti pe contul Dvs se cheama santaj. Sunteti majora si dispuneti de banii personali cum doriti. Daca este o suma Mai mare de ce nu va orientati sa faceti un credit si acea suma sa o platiti avans la un imobil ? Astfel nu veti Mai fi stresata de Matusa sa luati decizii cum doreste dansa de teama de a nu va evacua?

Alte discuții în legătură

Matusa mea in varsta de 84 de ani a fost convinsa de catre o ... Ramo Ramona Ramo Ramona Matusa mea in varsta de 84 de ani a fost convinsa de catre o verisoara de-a ei, la fel de in varsta, care locuieste in Germania, ca exista o lege prin care in ... (vezi toată discuția)
Executare silita-debitor fara bunuri=consecinte? EIMY EIMY In urma cu 5 ani adica in 2006 am scos din banca 10.000 de euro.era un credit de nevoi personale si nu am girat cu nimik,l-am scos numai cu buletinul.pe atunci ... (vezi toată discuția)
Acuzata de înșelăciune Ana15ra Ana15ra Buna ziua. Am si eu o mica problema si nu stiu unde sa apelez....la poliție încercând deja si spunandumi-se ca sa astept.... Acum ceva timp am avut un caz ... (vezi toată discuția)