avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drama familiei destramate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drama familiei destramate

Sunt o femeie divortata de 16 ani, perioada in care am crescut singura o fata.Nu m/am mai casatorit dar de 5 ani am o relatie cu un barbat divortat si el.Acum fata mea are 23 de ani si peste o luna jumate are nunta.Dupa 16 ani sunt amenintata de fostul sot ca nu am voie sa vin la nunta decat singura. Imi transmite si ca are pistol intrucat este taximetrist si ca a abtinut foarte usor permisul de portarma apoi ameninta cu mare scandal daca eu voi fi insotita la nunta.
Intrebarea mea este cum sa procedez in contracararea conflictului ce ameninta sa strice toata nunta fiicei.Sa fac plangere la politie...sa nu ma mai duc la nunta....? Ajutati/ma...!
P.S. Mentionez ca il cred in stare de orice.
Cel mai recent răspuns: theia , utilizator 22:06, 3 Mai 2012
Depuneti o plangere la politie pentru amenintare si recomandarea mea ar fi sa nu il mai invitati la nunta.
Eu cred ca in primul rand trebuie sa discutati si cu fiica dvs.sa aflati si parerea ei.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru sfat dar nu am putut face reclamatie pentru ca fiicei mele e teama f rau de el ...iar daca nu/l invita si auzea de nunta de la alte persoane era si mai rau... fiica ar vrea sa mai fac inca un compromis si sa merg la nunta singura dar asta nu pot face si in mod sigur ma voi prezenta doar la cununia civila si religioasa iar la restaurant, nu...se pare ca cei care fac pe nebunii au mereu de castigat
Puteti lua in calcul si varianta sa vb la o firma de paza sa va asigure protectie pt cateva ore. Nu stiu cum se face ca atunci cand e vb de un egal, unora li se cam ofileste vitejia
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
gi-jane2, moderator
M-am gandit si la aceasta varianta si chiar m/am interesat dar cam costa...mie nu/mi mai este teama de el si daca nu ma duc este pentru a nu iesi scandal, stiu ca are o placere deosebita de a se da in spectacol si cu siguranta nu va pierde ocazia...multumesc frumos pentru raspuns.
O seara placuta

Alte discuții în legătură

Va implor ajutatima oarecare oarecare Sunt disperat sunt in ultimul stagiu de teroare mi-e teama de mine:(( Am sa incep cu mama decedata tata acoolic eu si sora mea locuiam la bunica pana cand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fug cu fetita de acasa, din spania renegation renegation Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva? Sunt in Spania cu fiica de 3 ani si sotul. Casatoriti in Romania. De mai bine de 6 luni casatoria noastra s-a ... (vezi toată discuția)
Hartuita de un fost prieten krys_xndr krys_xndr Buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-un caz al surorii mele: a avut o relatie cu un baiat (ofiter in marina constanta),in urma cu un an a intrerupt relatia ... (vezi toată discuția)