avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Voi fi sanctionat pentru neplata rovinietei?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Voi fi sanctionat pentru neplata rovinietei?

Buna seara ,vreau sa stiu daca voi fi sanctionat pentru neplata rovinietei expirata pe 18.04.2012 si am uitat sa o platesc circuland pe 19,20 si 21 pe o ruta unde este amplasata o camera video pentru asa ceva.Si ce trebuie sa fac in cazul in care voi primi 3 sanctiuni pentru aceeasi fapta .Astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:43, 22 Aprilie 2012
Asteptati sa va vina PV de contraventie si contestatile in instanta.
Conditionat de forma de intocmire a PV contraventie ,aveti dreptul sa le contestati,in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rovinieta valikg valikg Dupa 7 luni am primit o amenda (neplata rovinietei auto).Vreau sa stiu daca dupa plata acestei amenzi plus despagubiri pot contesta urmatoarele amenzi ce ... (vezi toată discuția)
Comunicare radar - cum se procedeaza? lavy80 lavy80 Buna ziua , Astazi, 19.08.2011 am primit prin posta o comunicare datata cu 22.07.2011 prin care am fost informat ca in data de 21.05.2011 am depasit ... (vezi toată discuția)