Dupa 7 luni am primit o amenda (neplata rovinietei auto).Vreau sa stiu daca dupa plata acestei amenzi plus despagubiri pot contesta urmatoarele amenzi ce privesc aceeasi contraventie (in aceasi zi am trecut si de 3 in mai multe zile prin fata aparatului video de inregistare) ulterior achizitionand rovinieta.Multumesc pt raspuns.
Fiecare PV consemnat priveste distinct cate o contaventie,dupa cum ,daca X savarseste n crime intr-o zi ,nu este judecat numai pentru una dintre acestea ....
Multumesc pt raspuns insa trebuie respectata tema pt care am scris si anume daca se pot contesta urmatoarele amenzi din aceeasi zi si din urmatoarele (am circulat pe o singura autostrada de mai multe ori nu pe toate autostrazile din Romania???) dat fiind persoane care au postat pe alte site-uri si spun ca au castigat in instanta.Doresc un raspuns profesionist.Multumesc
Teoretic dvs aveti dreptul legal a formula plangere contraventionala impotriva oricarui PV
in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost consemnat PV
Instanta de judecata investita cu autoritatea solutionarii cererii dvs,va analiza continutul PV ,apararile dvs si va dispune masura in consecinta
Succes