avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala rovinieta

Dupa 7 luni am primit o amenda (neplata rovinietei auto).Vreau sa stiu daca dupa plata acestei amenzi plus despagubiri pot contesta urmatoarele amenzi ce privesc aceeasi contraventie (in aceasi zi am trecut si de 3 in mai multe zile prin fata aparatului video de inregistare) ulterior achizitionand rovinieta.Multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:06, 8 Martie 2012
Fiecare PV consemnat priveste distinct cate o contaventie,dupa cum ,daca X savarseste n crime intr-o zi ,nu este judecat numai pentru una dintre acestea ....
Multumesc pt raspuns insa trebuie respectata tema pt care am scris si anume daca se pot contesta urmatoarele amenzi din aceeasi zi si din urmatoarele (am circulat pe o singura autostrada de mai multe ori nu pe toate autostrazile din Romania???) dat fiind persoane care au postat pe alte site-uri si spun ca au castigat in instanta.Doresc un raspuns profesionist.Multumesc
Teoretic dvs aveti dreptul legal a formula plangere contraventionala impotriva oricarui PV
in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost consemnat PV
Instanta de judecata investita cu autoritatea solutionarii cererii dvs,va analiza continutul PV ,apararile dvs si va dispune masura in consecinta
Succes
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta. Tudor galati Tudor galati Buna seara. Am circulat cu masina 5 saptamani fara sa-mi dau seama ca am rovinieta expirata. In acest timp am trecut prin fata camerelor de rovinieta de cel ... (vezi toată discuția)
Voi fi sanctionat pentru neplata rovinietei? Liana12 Liana12 Buna seara ,vreau sa stiu daca voi fi sanctionat pentru neplata rovinietei expirata pe 18.04.2012 si am uitat sa o platesc circuland pe 19,20 si 21 pe o ruta ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, semnatura electronica cunostinta cunostinta Buna ziua! Am primit la cutia de scrisori 2 procese verbale de neplata a rovinietei. Aceste procese verbale nu sunt semnate de nimeni, nici de politie si ... (vezi toată discuția)