avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cautam avocat cu experienta privind licenta la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cautam avocat cu experienta privind licenta la Universitatea Spiru Haret!!!

Buna ziua !

Sunt absolventa a USH promotia 2009 si impreuna cu cativa colegi ai mei ,am ajuns la capatul rabdarii. Ca sa fac 3 ani aceasta scoala,am rupt din timpul alocat familiei mele,din bugetul destul de precar (de functionar public ). Am sperat ca balba aceasta nationala privind examenul de licenta la USH isi va gasi o rezolvare logica dar m/am inselat .Eu si un grup decolegi ai mei dorim sa dam in judecata USH si Ministerul educatiei , va rugam frumos cunoasteti vreun avocat care a reprezentat pe cineva in aceeasi situatie,ne puteti recomanda pe cineva? Asteptam cu incredere un raspuns cat mai curand! Multumim!
Cel mai recent răspuns: MiladyXP , utilizator 09:03, 16 Mai 2012
Va referiti la cineva care a castigat procesul sau la cineva care l-a pierdut?
Nu cautati neaparat avocat cu experienta, ci avocat care sa aiba timp de cazul dvs.
Aceasta ar fi recomandarea mea.
Din cate stiu oamenii nu platesc pentru astfel de procese si nu stiu ce avocat ar putea avea experienta...

Pentru ce vreti sa va judecati?
Cunosc problema diplomelor de licenta de la Universitatea Spiru Haret. Pot sa va spun ca s-a castigat in instanta eliberarea acestor diplome impreuna cu foile matricole. In opinia mea trebuie mai intai sa va adresati Universitatii si Min. Educatiei cu o cerere SCRISA de eliberare a acestor diplome. Asteptati 30 de zile sa primiti un raspuns (desi nu il veti primi sau va fi unul negativ) apoi se formuleaza actiune in fata instantei de contencios administrativ.
Domnule avocat Lascoschi - nici nu mi/a trecut prin cap ca 'oamenii nu platesc pt astfel de procese'. De ce sa nu plateasca? Gerbera - tocmai, pt ca stiu ca exista antecedente de obligare a USH si Min.Educatiei sa elibereze diploma si foile matricole, am si trimis notificare catre universitate si asteptam raspunsul lor 30 zile. Si imi pastrez ideea , 'cautam avocat cu experienta' in astfel de speta , pentru ca 'a avea timp' nu este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Nerecunoastere diploma licenta sce76 sce76 Buna ziua.In urma unor dispute pe baza acreditarii/neacreditarii formei ID a unor facultatii din cadrul universitatii S.Haret, promotia 2009, , m-am adresat ... (vezi toată discuția)
Dobandire diploma licenta facultatea drept- promotia 2010. universitatea spiru haret bucuresti mitrea luminita mitrea luminita Va rog daca se poate sa ma sfatuiti care sunt etapele de obtinere a unei diplome de licenta (in instanta). Am sustinut si promovat examenul de licenta, ... (vezi toată discuția)