BUNA! Am facut recodificarea la o pf in pfa si la complectarea actelor am omis mentiunea de pe spatele autorizatiei unde era activitatea principala a pfa. Am autorizat alte doua coduri care erau trcute pe autorizatia eliberata de primarie si am autorizat ca activitate principala la preschimbare activitatea care era pe vechiul certificat de inreg. deoarece chiar daca pe spatele autorizatiei era prevazuta o activitate principala pe certif de inreg. era alta.
Cum pot sa o autorizez ca activitate pricipala? deoarece persoana respectiva face concret aceasta activitate sau ca activ. secundara macar!
Procedati in conformitate cu prevederile OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale
Art. 14.
(2) Schimbarea sediului profesional si a obiectului principal de activitate se inregistreaza in registrul comertului, cu aplicarea corespunzatoare a dispozitiilor prezentului capitol.
(4) Pentru desfasurarea unei activitati pentru care nu s-a cerut inregistrarea in registrul comertului si autorizarea functionarii este necesara obtinerea acestora potrivit prezentului capitol.
(5) Cererea pentru efectuarea modificarilor prevazute la alin. (2)-(4) se depune la registrul comertului in care este inregistrata PFA, intreprinderea individuala sau intreprinderea familiala, insotita de declaratia pe propria raspundere, prevazuta la pct. 1.3, 2.3 sau 3.3 din anexa, dupa caz.
(6) Oficiul registrului comertului de pe langa tribunal va elibera un nou certificat de inregistrare in cazul prevazut la alin. (2) si, in toate cazurile, certificatul de inscriere de mentiuni si certificatul constatator emis in baza declaratiei pe propria raspundere, precum si alte acte prevazute de lege.