avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator angajat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator angajat

Buna ziua

Este corect ca administratorul societatii sa fie si angajat in functia de director general?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florescu Madalina , utilizator 08:26, 1 Mai 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Este angajat cu contract individual de munca.
M-am uitat la art. respectiv dar acesta se refera la SA. Am vazut ca exista si art. 196 ind. 2 alin 4) care spune ca dispozitiile privind administrarea unui SA nu se aplica si in cazul SRL. In consecinta, administratorul unui SRL poate avea incheiat, pe langa contractul de mandat, si un cim cu societatea pe care o administreaza?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Administratorul unui srl are contract de munca? raluca tvs raluca tvs Daca se poate as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva care a experimentat o astfel de situatie: In cadrul unei compani de tip S.R.L administratorul isi ... (vezi toată discuția)
Intrebare ni65 ni65 Suntem o SC de transport marfa cu 2 administratori, este obligatoriu sa incheiem contracte de munca in conditiile in care noi ocupam toate ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)