avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie montare dozator bere in unitati de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie montare dozator bere in unitati de alimentatie publica

Buna ziua,

am o cafenea si as dori sa montez un dozator de bere.
Cineva mi-a spus ca o cunostinta cu un bar a primit amenda datorita faptului ca tubul de oxigen sub presiune a fost montat in bar.
Am intrebat la pompieri si mi s-a spus sa-l montez si apoi vin ei sa vada daca e totul in regula!!!

Puteti sa-mi spuneti care este legea care specifica conditiile in care trebuie instalat un dozator de bere? #-o

Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Pif contor gaze Cuneziana Cuneziana În luna noiembrie 2016, după mulți nervi mi am montat centrala pe gaze și la punerea în funcțiune am plătit pentru firida +regulator ,debit maxim ... (vezi toată discuția)
Contor gaz pasant giovi_mik giovi_mik bunaziua.sunt conectat la gaz impreuna cu vecinul....adica el are contorul de gaz si io sunt alimentat dupa el ,dar nu am contor......as vrea sa imi iau un ... (vezi toată discuția)