avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Resurse umane - termen eliberare adeverinta de venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Resurse umane - termen eliberare adeverinta de venit

termenul de eliberare a adeverintelor de venituri pentru 60 de salariati si alti 8 fosti salariati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 23 Octombrie 2012
Pai nu am semnat niciodata un reg de ordine int si nici nu exista un contract colectiv de munca.Nu am semnat nici macar fisa postului.
In aceste conditii , angajatorul va poate chema la sediul societatii sa va ridicati documentele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime ani355 ani355 Societatea la care lucrez detine arhiva începand cu anul 1968. As dori sa stiu daca este un termen limita care se impune pentru a elibera o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Informatii adeverinta de vechime in munca radualex37 radualex37 Am solicitat in scris eliberarea unei adeverinte de vechime in munca de la un fost angajator in 03.08.12 primind confirmarea de primire, acum fiind 31.10.12 si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca Sheli Sheli Buna ziua. Revin cu o alta intrebare: Pot obtine de la ITM Bucuresti o adeverinta de vechime in munca, sau trebuie sa o cer in mod special angajatorului? In ... (vezi toată discuția)