avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere pfa - constructii, instalatii termice / ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere pfa - constructii, instalatii termice / sanitare - e necesara calificarea?

vreau sa infiintez un PFA,mentionez ca domeniul de activitate ar fi in constructii,in special instalatii termice si sanitare si alte lucrari de constructii,nu stiu ce cod caen este sau daca sunt mai multe.
-vreau sa stiu daca este obligatoriu sa am o calificare profesionala pentru domeniul ce l-as presta,ca am inteles ca daca nu am o calificare nu pot face pfa,sau daca exista o alta forma juridica prin care pot lucra fara calificare
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 13:55, 23 Aprilie 2012
Trebuie prezentat (din Ghid practic - dl. Alin Popescu):
- documentele care atesta pregatirea profesionala (fotocopii certificate olograf);
- documentele care atesta experienta profesionala (fotocopii certificate olograf) - declaratie a unui fost angajator, care sa ateste ca ati lucrat in meseria respectiva.

Ghid practic infiintare PFA:
Citeste mai mult despre partea 1 a ghidului:
www.avocatnet.ro/con ...

Citeste mai mult in partea a 2-a a ghidului:
www.avocatnet.ro/con ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa danut_l danut_l Daca doresc sa-mi deschid un pfa care va avea ca domeniu de activitate constructiile civile, este necesar ca eu sa detin o diploma in domeniul constructiilor, ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)