avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de depunere a actelor pentru somaj dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de depunere a actelor pentru somaj dupa concediul pentru cresterea copilului

In cat timp se pot depune actele pt somaj dca concediul de crestere copil s-a incheiat pe 08.04.2012?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 24 Aprilie 2012
Mai intai trebuie sa reluati activitatea si apoi sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs.
Firma la care am lucrat este in faliment. Ma intereseaza in cat timp de la incheierea concediului crestere copil se pot depune actele pt somaj.
Multumesc
Actele pentru somaj se depun in functie de data incetarii raportului de munca si nu a terminarii CCC ...

Pentru a beneficia de indemnizatia de somaj de la data incetarii raportului de munca ar trebui sa depuneti actele in termen de 10 zile de la data incetarii c.i.m. ... depasirea acestuia termen va da posibilitatea sa beneficiati de somaj de la data depunerii cererii .

Termenul maxim de depunere a actelor este de 12 luni de la data incetarii raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate somaj dupa ccc? rrodiquee rrodiquee Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca este posibil ca dupa iesirea din concediul de crestere copil (CCC) sa intru direct in somaj in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la lucru din concediu de crestere copil daianap daianap Buna ziua, momentan sunt in concediu de crestere copil, am optat pentru 1 an, tocmai pentru ca de la hr mi s-a spus ca daca aleg 1an ma voi putea intoarce ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului luizaghica luizaghica buna ziua, pe data de 12 mai 2012 termin concediul de crestere a copilului si as vrea sa siu daca pot beneficia de somaj, mentionez ca sunt profesor suplinitor ... (vezi toată discuția)