avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii stimati justitiabili mai existati?? cred ca nu!!!!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

stimati justitiabili mai existati?? cred ca nu!!!!

am pus o intrebare in acest forum dar nu am primit decat un raspunsX-( cati avocati au acces pe acest site????:(, si ci ca vrem sa patineze si la noi ceva, ce sa patineze decat ignoranta???:(( sincer nu an crezut ca nu vi primi ajutorul DV.
va multumesc pt interes:sorry:
Cel mai recent răspuns: BOGDAN EUGEN , utilizator 18:53, 23 Aprilie 2012
Sincer, nici eu nu am crezut ca dupa atata timp de cand accesati site-ul nu v-ati dat seama cum functioneaza, si anume pe baza de voluntariat - deci nu este obligat nimeni sa va raspunda.

Mai vreau sa adaug ca daca patinati pe cuvinte, cine citeste ce ati scris ar putea intelege ca ati intentionat sa jigniti membrii forumului folosind cuvantul ignoranta, cand dvs. de fapt ati vrut sa scrieti ignorare.
Am inteles bine...?
Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Ares_3 a scris:

Sincer, nici eu nu am crezut ca dupa atata timp de cand accesati site-ul nu v-ati dat seama cum functioneaza, si anume pe baza de voluntariat - deci nu este obligat nimeni sa va raspunda.

Mai vreau sa adaug ca daca patinati pe cuvinte, cine citeste ce ati scris ar putea intelege ca ati intentionat sa jigniti membrii forumului folosind cuvantul ignoranta, cand dvs. de fapt ati vrut sa scrieti ignorare.
Am inteles bine...?

depinde, fiecare fiinta intelege ceea ce poate percepe....:closedtopic: va multumesc pt sprijinul dovedit:bow: si atunci cine face acest clasament???? nu am ce sa maI spun doar aici-sia...ie ROMamia=D>
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2012
BOGDAN EUGEN, utilizator
Deci pana la urma ignoranta ati vrut sa spuneti...

Atunci va intreb: dvs., in calitate de consultant (ca asa v-ati inscris pe forum), cate raspunsuri ati dat?
Va spun eu: niciunul.

Nu vreau sa numar intrebarile la care ati fost lamurit pe deplin de consultantii sau utilizatorii forumului, chiar nu inteleg de ce acum aveti reactia aceasta cel putin nepoliticoasa la adresa comunitatii.
Aveti rabdare.

O seara frumoasa.
@bogdaneugen, asa cum vi s-a spus anterior, cei care raspund la problemele postate in acest forum o fac in mod voluntar si din dorinta de a-si ajuta semenii care nu poseda cunostintele profesionale necesare pentru rezolvarea propriilor probleme sau ale celor din cercul lor de relatii. Cei care raspund isi desfasoara activitatea profesionala in locuri de munca de unde isi castiga existenta, au niste atributii pe care trebuie sa si le indeplineasca care vin in tandem cu problemele de serviciu.
Nu trebuie sa va ganditi la ignoranta, este prea mult pentru efortul unor oameni cu buna intentie ... Parerea mea.

Alte discuții în legătură

O mare problema pe forum... Iulian81 Iulian81 Da... exista o mare problema pe forumul acesta... am deschis o suta de topicuri si aproape nimeni nu vrea sau nu stie sa raspunda.... :(( (vezi toată discuția)
De ce nu îmi răspundeți la întrebări? Brezeanu florenta Brezeanu florenta Toate întrebările mele sunt fără răspuns. De ce nu îmi răspundeți la întrebările mele? (vezi toată discuția)
Raspuns Gabriel Miclea Gabriel Miclea Buna ziua, Intrebare este daca si raspunde cineva la intrebarile noastre? Eu am pus o intrebare de trei zile si nimic! Ce ma nelinisteste e ca am vazut 98 ... (vezi toată discuția)