Buna ziua,
Intrebare este daca si raspunde cineva la intrebarile noastre?
Eu am pus o intrebare de trei zile si nimic!
Ce ma nelinisteste e ca am vazut 98 de pagini cu subiecte fara raspuns!!! Erau intrebari din 2004.
Multumesc.:help:
Daca nu v-a raspuns nimeni inseamna ca nimeni nu a stiut sa raspunda la intrebarea dumneavoastra. Din decenta nimeni nu isi va da cu parerea doar de dragul de a o face, fara sa fie sigur pe ceea ce spune.
1. am cautat prin forum intreabarea ta dar nu am gasit o.
2. nu e obligatoriu sa se raspunde la toate intrebarile postate in forum. in plus daca la intreabarea postata nu are nimeni un raspuns exact, nu se raspunde, cred.
Potrivit regulamentului de postare, "Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate. "
La intrebarea dvs veti primi raspuns in masura in care ea este citita de persoane care au informatiile necesare si disponibilitatea necesara pentru a raspunde. Cum spuneam, nu exista nicio obligatie in acest sens. Mai mult decat atat, asa cum a precizat si monya, nu apareti ca ati mai fi scris vreo intrebare pe acest forum.
Frumos rasuns nu am ce zice! ( Mai uit pe forum cand am timp si raspund ...cand am chef)
Probabil nu ai avut chef sa raspunzi mai frumos
Multumesc de ajutor.
CUM MA POT DEZABONA? CA NU AM CHEF SA VA CRESC RATING-UL:thumbdown:
Cont inactiv
tzuku51
In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont).
De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)