avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurarea obligatorie a locuintei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurarea obligatorie a locuintei

buna seara. as dori sa ma ajutati cu urm informatie: o persoana are un credit prin Prima Casa. persoana si-a incheiat asigurarea obligatorie a locuintei anul trecut.....acum, banca ii cere in original acesta asigurare. este corect?????are dreptul banca sa ceara acest document?

Alte discuții în legătură

Cesionare asigurare obligatorie in favoarea bancii popic80 popic80 Buna ziua. As dori o lamurire in ceea ce priveste un credit de nevoi personale cu ipoteca de la Banca Transilvania. Pt. obtinerea creditului am incheiat o ... (vezi toată discuția)
Are dreptul paid să îmi ceară contractul încheiat cu banca? EnikoMolnar EnikoMolnar avand un imobil achizitionat prin programul Prima Casa, banca imi cere in fiecare an sa prezint polita PAD. Anul acesta, aceasta polita s-a emis cu mentiuni ... (vezi toată discuția)
Schimbarea societatii de asigurare a locuintei de la o societate de asigurari catre o alta fara probleme. carmen2mee carmen2mee Buna seara. In urma cu 4 ani am facut la banca un imprumut in bani cu ipoteca si am luat o locuinta. Am facut asigurarea locuintei la un asigurator deoarece ... (vezi toată discuția)