avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru la magazin online ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru la magazin online ?

Buna seara. As vrea sa stiu daca mai e nevoie de punct de lucru daca activitatea se desfosoara doar pe internet.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:40, 24 Aprilie 2012
Pentru locul de vanzare evident ca nu se mai pune problema dar trebuie vazut daca activitatea de depozitare, ambalare comenzi, procesare comenzi se face in alt loc decat sediul social al firmei? Atunci trebuie punct de lucru inregistrat la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctul de lucru e obligatoriu la comert pe internet? lavinia.gavr lavinia.gavr Buna ziua! Daca am o firma cu activitate: comert pe internet, sunt obligata sa am deschis si un punct de lucru? Sau e suficient doar sediul social? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru onrc. Stanescu Verona Stanescu Verona Buna ziua! Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru ONRC. Am contract de comodat dar nu stiu ce trebuie sa trec in declaratie, pentru a nu plati ... (vezi toată discuția)
De aprox 1 luna am si activitate pe firma Cdinu27 Cdinu27 Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie ... (vezi toată discuția)