avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil!

Sotia mea lucreaza de 1 an si 8 luni, de putin timp i s-a prelungit contractul de munca pentru a 3 a oara pe perioada determinata,de data aceasta pentru 6luni.Intrebarea mea este daca ramane gravida in aceasta perioada de 6 luni ce se intampla cu contractul si ce valoare va avea indemnizatia de crestere a copilului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IonutV21 , utilizator 08:31, 25 Aprilie 2012
Daca dupa cele 6 luni nu i se mai prelungeste durata c.i.m., atunci acesta va inceta de drept .. sotia dvs avand posibilitatea sa intree in somaj si din somaj in CCC.

Valoarea indemnizatiei pentru CCC este in functie de durata CCC, si anume:
- durata CCC de 1 an , indemnizaţia lunară se stabileşte în cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni şi nu poate fi mai mică de 1,2 ISR şi nici mai mare de 6,8 ISR.... min. 600 lei si max.3400 lei

- durata CCC de 2 ani, indemnizaţia lunară se stabileşte în cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni şi nu poate fi mai mică de 1,2 ISR şi nici mai mare de 2,4 ISR... min.600 lei si max.1200 lei.

indicatorul social de referinţă, denumit ISR, are in prezent o valoare de 500 lei.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil vio1952 vio1952 daca am doua joburi,la stat am 1500 ron venit net,la privat 500ron,indemnizatia se calculeaza cumulat?85%din 2000ron?si daca as opta pentru doi ani ccc as ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent personal asistentpersonal asistentpersonal Vreau sa stiu care va fi salariul asistentului personal al persoanei cu handicap dupa OUG nr 19/2012 , deoarece in luna iunie 2010 salariul brut era de 705 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului calcul yenei2003 yenei2003 sunt angajata din 15 februarie 2012 initial cu jumatate de norma si salariu brut 600 lei/net 450 lei. incepand din 15 august 2012 mi s-a schimbat incadrarea la ... (vezi toată discuția)