avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca incetat pe perioada concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca incetat pe perioada concediului medical pentru sarcina

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie:Sunt insarcinata in 25 saptamani si angajata pe perioada determinata pana pe 20 mai sau pana la revenirea titularului pe post.Eu ma aflu in concediu medical de la 1aprilie si astazi am aflat ca titularul a revenit pe post fara a primi nici o decizie de la angajator.As vrea sa stiu daca
-angajatorul imi va plati medicalul pentru toata luna in curs (tinand cont ca eu la inceputul lunii am trimis originalul la ei si nu mai pot beneficia de un duplicat) si daca trebuiau sa ma instiinteze privind incetarea contractului si a face nota de lichidare.
-luna urmatoare ar trebui sa fiu tot in concediu medical,cu ce documente ma prezint la CAS?
-daca nu mai figurez ca angajat cine imi elibereaza adeverinta privind contributiile CAS necesara la spital?
Multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Pot fi data afara daca sunt in concediu medical pentru sarcina cu risc? elenamai elenamai Buna ziua, Sunt nou angajata pe perioada determinata pana pe 20.05.2012 sau pana la revenirea titularului postului.Titularul se afla in companie pe alta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta alina_f alina_f Buna ziua, Am primit de la angajator o adeverinta in 2 exemplare originale identice (acelasi nr. reg, data). Am folosit un exemplar saptama aceasta la ... (vezi toată discuția)
Coasigurare de sanatate in caz de sarcina si lauzie miruna82 miruna82 Buna ziua! Am urmatoarea problema: am fost angajata cu contract de munca pe perioada determinata si intre timp am ramas insarcinata. Din luna august am intrat ... (vezi toată discuția)