Buna ziua,
Sunt nou angajata pe perioada determinata pana pe 20.05.2012 sau pana la revenirea titularului postului.Titularul se afla in companie pe alta functie pana cand revine o persoana din CIG.
Eu sunt insarcinata si am probleme,mi s-a recomandat sa stau la pat.As vrea sa stiu
1)daca stau in medical pt sarcina cu risc angajatorul ma poate da afara mai devreme de data expirarii contractului?
2)pentru a scapa de mine ei pot obliga titularul sa revina pe post sau pot angaja pe altcineva pe acel post desi eu sunt in medical?
3)exista vreo lege in care eu eram obligata sa ii anunt ca eram insarcinata cand m-am angajat?
a) pentru sarcina cu risc stati in concediu medical, prin urmare ci este suspendat.
b) cum decide firma
c) aveati obligatia sa aduceti adeverinta medicala la angajare in care trebuia sa figureze acest fapt
Multumesc frumos pt raspunsuri.Un lucru nu am inteles exact:daca stau in medical si CI este suspendat,aceasta perioada se ia in calcul pt indemnizatia de crestere copil,nu?
In momentul in care am facut controlul medical nu puteam dovedi ca sunt insarcinata....contractul a inceput dupa o luna de la data semnarii acestuia.
Multumesc
Perioadele de concediu medical sunt perioade asimilate celor de obtinere de venituri profesionale impozabile si sunt luate in calcul pentru concediu crestere copil.