avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM la revenirea titularului de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM la revenirea titularului de post

Persoana A se afla in CIC, iar persoana B ii tine locul pana la revenirea din CIC. Eu sunt anagajata cu CIM perioada determinata pana la revenirea titularului de post care este persoana B.
Daca persoana A se intoarce din CIC, insa persoana B nu revine pe postul pe care este titular, si va ocupa un alt post in cadrul companiei, ce se intampla cu contractul meu?
Mentionez ca sunt insarcinata si urmeaza sa intru in prenatal chiar la revenirea persoanei A din CIC, insa mi s-a comunicat ca imi va inceta contractul odata cu revenirea persoanei A, desi in contractul meu scrie clar, perioada determinata pana la revenirea titularului de post B.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 25 Martie 2019
In speta, c.i.m. va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi data afara daca sunt in concediu medical pentru sarcina cu risc? elenamai elenamai Buna ziua, Sunt nou angajata pe perioada determinata pana pe 20.05.2012 sau pana la revenirea titularului postului.Titularul se afla in companie pe alta ... (vezi toată discuția)
Ctr pe determinata si sarcina MaBo01 MaBo01 Buna ziua, Sunt angajata pe perioada determinata din data de 05.12.2016 pana la intoarcerea persoanei din CCC, in principiu pe o perioada de 24 luni. Din ... (vezi toată discuția)
Clarificare indemnizatie crestere copil la angajare pe perioada determinata popei popei Buna ziua, Va rog frumos ajutati-ma cu raspunsuri privind indemnizatia de crestere copil. Mentionez ca am in derulare un contract de munca pe durata ... (vezi toată discuția)