avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

Buna ziua!
Fratii tatalui meu au un teren extravilan, in proprietate indiviza, mostenire. Am aflat ca pentru a vinde, trebuie facuta impartirea, cadastru si intabulare pe fiecare lot in parte. Totusi, nu sunt lamurit. Daca unul din frati vrea sa cumpere partea altuia, de ce trebuie facute toate aceste formalitati? Asa este? Mentionez ca raspunsul l-am primit de la un notar public, dupa ce a intrat in vigoare noul cod civil.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare drept de proprietate Cosor Laura Cosor Laura Buna ziua , Am o intrebare legata de o mostenire . Am mostenit , impreuna cu un frate vitreg , un imobil si un teren in cote de 5/8 - eu si 3/8 - el . ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale pentru vanzare teren lonita lonita Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti care sunt formalitatile legale care trebuie sa le intreprind in vederea vanzarii unui teren intravilan pe care sunt ... (vezi toată discuția)