avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura externa motorina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura externa motorina

Am primit o factura externa de motorina (alimentare din mai multe tarii din Europa) si aditivi,pe care am urmatoare situatie :
-factura este emisa cu tva, dar pe tariile Luxemburg si Franta este scazut TVA-ul de o firma recuperatoare de tva din Olanda si adaugata o taxa de recuperarea TVA-ului de 7% din tva,iar pe tariile Germania si Austria TVA-ul apare pe factura.Cum se face inregistrarea facturii?Sper ca am reusit sa fac inteleasa situatia,ca deja sunt zapacita cu achiziitile si livrariile intracomunitare :(.Va rog mult un raspuns.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar NICOL72 NICOL72 Buna ziua, o firma din Romania presteaza servicii pentru o firma din Surinam, cum procedez cu TVA-ul, se platese in Romania sau acolo si de catre cine? Cum se ... (vezi toată discuția)
Factura externa cazare mihaela2513 mihaela2513 Buna zuia. Am o factura externa de cazare,in urma deplasarii administratorului in Austria pentru semnarea unui contract de leasing.O inregistrez pe ... (vezi toată discuția)
Tva pitirut pitirut As avea rugamintea la d-voastra sa ma indrumati in problema urmatoare : - achizitionam cu cardul de la SHELL UNgaria-combustibil (ei ne factureaza si ... (vezi toată discuția)