avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cumtrebuie sa procedez sa obtin sechestru provizoriu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cumtrebuie sa procedez sa obtin sechestru provizoriu intr-un proces penal ?

am fost prejudiciat de doua persoane de o suma mare. pe rolul instanteloer judecatoresti exista dosar penal pt inselaciune, acum va fi primul termen.
In timpul urmaririi penale am solicitat punerea sechestrului asigurator pe bunurile invinuitilor . Acum a ajuns procesul pe rolul instantei de judecata.
Trebuie sa solicit iarasi instanteti aplicarea sechestrului sau mentinerea sau este valabila cererea facuta in cursul urmaririi penale. Va multumesc. astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Dorel Dumitru , Alte profesii 08:43, 25 Aprilie 2012
Daca exista sechestru asigurator acesta se va mentine pana la finalizarea cauzei si in functie de vinovatia sau nevinovatia persoanelor instanta va hotara.
Aceasta masura trebuie sa se regaseasca atit in referatul de terminarea a U.P al Politiei cat si in rechizitoriul procurorului.Verificati aceste documente de la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! procedura penala maite21 maite21 As dori sa stiu despre ce anume se poate vorbi in cadrul unui subiect de genul - cercetarea penala cu punerea in miscare a actiunii penale si - cercetarea ... (vezi toată discuția)
Termen tinere sub sechestru asigurator zemike zemike Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz concret.Sunt urmarit intr-un dosar penal pt niste fapte cu care n-am nici o legatura (spalare de bani, contrafacerea si ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina O decizie penala dintr-un dosar penal prin care s-a instituit sechestru asigurator si este definitiva de cum 3 ani, debitorul ppate cere ridicarea sechesteului ... (vezi toată discuția)