Daca intr-un accident unde sunt implicate doua masini, fara victime, soferii implicati in accident se pot prezenta la politie in 24 de ore, asa prevede legislatia. In concluzie sunt implicat intr-un accident rutier, soferul de la cealalta masina dispare cand vine politia. Eu plec la politie, dau declaratie, mi se da fiola si in 24 de ore apare o alta persoana care pretinde ca era la volanul celeilalte masini si bineinteles cu varianta lui de accident. Cum pot sa dovedesc ca eu spun adevarul, e varianta lui si a mea. Ca sa nu mai spun ca in 24 de ore, chiar daca se prezenta celalalt sofer care era in stare de ebrietate, nu mai poti dovedi nimic.
In situatia prezentata de dvs. martorii oculari pot schimba situatia, confirmand prezenta la locul accidentului a soferului implicat si nu a celui care a aparut peste 24 de ore.
Dvs. sustineti in continuare ceea ce ati declarat initial, iar pe baza declaratiilor ambelor parti implicate, politistul va analiza si "cataloga" realitatea. Faptul ca celalalt conducator a disparut la venirea echipajului de politie, este un indiciu care poate arunca o umbra de indoiala asupra motivelor parasirii locului accidentului.
Faptul ca celalalt conducator auto a disparut ( a fugit) de la locul accidentului (fara autovehicul) denota ca ceva nu era in regula. Probabil ca era in stare de ebrietate. Trebuie luat in calcul si aceasta ipoteza.
Soferul care s-a prezentat la politie spune ca s-a speriat si nu s-a simtit bine, de aceea nu a asteptat politia si ca el stia ca se poate prezenta in 24 de ore. Politia a refuzat sa faca masuratori pe motiv ca nu sunt victime. Eu consider ca daca se faceau masuratori se vedea clar ce s-a intamplat si nu se mai punea in discutie care varianta este adevarata, a mea sau a celuilalt sofer. Consider ca prezentarea conducatorilor in 24 de ore, la politie, este o greseala legislativa.
Accident
silviu2909
ce se intampla daca lovesti o masina parcata pe marginea drumului, si intrii in ea, zgariindu-le doar, pe amandoua, si pleci de acolo, fara sa raportezi nimic ... (vezi toată discuția)
Accident
acidorj
am avut un accident fara victime. eu am lovit o masina prin neacordare de prioritate. dar celalalt sofer era baut. politia rutiera nu a vrut sa vina la locul ... (vezi toată discuția)