avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Greseli legislative - declararea accidentului la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Greseli legislative - declararea accidentului la politie

Daca intr-un accident unde sunt implicate doua masini, fara victime, soferii implicati in accident se pot prezenta la politie in 24 de ore, asa prevede legislatia. In concluzie sunt implicat intr-un accident rutier, soferul de la cealalta masina dispare cand vine politia. Eu plec la politie, dau declaratie, mi se da fiola si in 24 de ore apare o alta persoana care pretinde ca era la volanul celeilalte masini si bineinteles cu varianta lui de accident. Cum pot sa dovedesc ca eu spun adevarul, e varianta lui si a mea. Ca sa nu mai spun ca in 24 de ore, chiar daca se prezenta celalalt sofer care era in stare de ebrietate, nu mai poti dovedi nimic.
Cel mai recent răspuns: nicoleta.23 , utilizator 11:29, 2 Mai 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Consider in continuare ca este o greseala legislativa. Daca era la fata locului celalat sofer, sau trebuia sa se prezinte la politie intr-un termen mai scurt, nu era necesar sa se ajunga la un proces care poate dura multa vreme, bani cheltuiti si stres.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident daune materiale MIHAIsoferul MIHAIsoferul ce se intampla daca nu ai RCA si fugi de la locul accidentului si dupa te gaseste din pozele care le-a facut un cetatean bun (vezi toată discuția)
Accident silviu2909 silviu2909 ce se intampla daca lovesti o masina parcata pe marginea drumului, si intrii in ea, zgariindu-le doar, pe amandoua, si pleci de acolo, fara sa raportezi nimic ... (vezi toată discuția)
Accident acidorj acidorj am avut un accident fara victime. eu am lovit o masina prin neacordare de prioritate. dar celalalt sofer era baut. politia rutiera nu a vrut sa vina la locul ... (vezi toată discuția)