avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Înfiinþare firmã traduceri legalizate
Discuție deschisă în Traduceri

Înfiinþare firmã traduceri legalizate

buna ziua,
as dori sa infiintez o firma de traduceri legalizate. care este procedura pe care trebuie sa o urmez?
Cel mai recent răspuns: doina-costea , utilizator 16:03, 24 Aprilie 2012
Procedura clasica pentru infiintarea unei societati comerciale tip SRL sau SRL-D prin depunerea dosarului cu documentele necesare la Oficiul National al Registrului Comertului. Din luna februarie 2012, infiintarea unei firme se poate face si online: Detalii aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Pentru oricare dintre variantele de mai sus aveti listele cu actele necesare la urmatoarele linkuri:
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)