am fost implicata intr-un accident de circulatie, iar vinovatul refuza sa imi dea polita de asigurare. Am reparat masina din bani proprii, am notificat persoana vinovata. Ce actiune pot formula impotriva acestuia pt a-mi recupera banii???
Trebui sa mergeti cu procesul-verbal intocmit de catre politie la asiguratorul celui care a provocat accidentul, dar mai intai verificati daca are rca la cedam, in caz contrar va trebui sa-l actionati in instanta pentru recuperarea prejudiciului
In momentul in care ati vazut ca vinovatul nu va pune la dispozitie copia RCA-ului, trebuia sa apelati la un agent de la rutiera pentru a face procesul verbal de fata cu celalalt participant la trafic si probabil in aceste conditii vinovatul va punea la dispozitie copia RCA.Este posibil sa nu fi avut asigurare si daca politia constata acest lucru, vinovatul era bun de plata.In cazul dvs., incercati sa mergeti la politie pentru a lua legatura si cu vinovatul.
accidentul s-a produs in parcarea unui supermarket, am un raport de eveniment intocmit de seful de tura din cadrul serviciului de paza al supermarketului care a fost depus la Politia Rutiera, o autorizatie de reparatie din partea IPJ , deviz de reparatie, factura si chitanta pentru reparatie. Vinovatul avea asigurare in momentul producerii accidentului. Pe cine sa chem in judecata? pe vinovat si firma de asigurari???? ce fel de actiune trebuie facuta??
Despagubire rca
elena_mdv
Buna seara,
As dori sa imi spuneti va rog daca in cazul unui accident rutier, fara victime, persoana pagubita poate sa refuze polita rca si sa actioneze ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
ovidiu59
Autoutilitara firmei a fost implicata intr-un accident rutier in care a fost implicata o alta autoutilitara detinuta de o alta firma.In urma procesului verbal ... (vezi toată discuția)