avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caut avocat pt asociere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caut avocat pt asociere

am cumparat in urma cu aproximativ 2 ani drepturile litigioase , 5000 mp in zona dudesti - cioplea ,este vorba de dreptul de mostenire al unui cetatean in varsta.
pamanturi mai multe la numar care i-au apartinut parintilar sai intre anii 1920 - 1945 ,si confiscate de comunisti.doresc un avocat care sa rezolve litigiul,contra unui procent din ce se va lua in final.

Alte discuții în legătură

Cumparare drepturi litigioase rmilan2011 rmilan2011 am cumparat in urma cu 2 ani si ceva drepturile litigioase 1/4 ale unui cetatean Este vorba de aprox. 5000 mp de teren in fosta zona dudesti-cioplea, ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mceline mceline Am certificat de mostenitor (mostenitor al bunicilor, tatal meu fiind decedat) prin care imi revine 1/5 din mai multe parcele de teren. Cu multi ani (10-15 ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)