avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare drepturi litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare drepturi litigioase

am cumparat in urma cu 2 ani si ceva drepturile litigioase 1/4 ale unui cetatean
Este vorba de aprox. 5000 mp de teren in fosta zona dudesti-cioplea, drepturi provenind de la parintii sai care au avut 20.000 mp (mai multe parcele de teren) in acea zona , sapte in total.
s-au facut niste cereri la primaria sectoruli 3 pentru toate cele sapte proprietati inainte de a le cumpara eu, dar la care nu sa primit un raspuns concret nici pana in ziua de azi.
nu stiu ce sa fac,si caut un avocat care sa ma sprijine cu cota de procent in caz de succes pentru aceasta problema.
va multumesc
Mergeti la un cabinet de avocatura cu actele si expuneti in concret cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pt asociere rmilan2011 rmilan2011 am cumparat in urma cu aproximativ 2 ani drepturile litigioase , 5000 mp in zona dudesti - cioplea ,este vorba de dreptul de mostenire al unui cetatean in ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Primaria a anulat dreptul la proprietate inclusiv de parcare autoturisme dvneagu28 dvneagu28 In contractul de cumparare al apartamentului este prevazuta cota individza de teren 4,96 % din terenul potrivit deciziei Primariei 402/01.07.1991 plus 16,54 mp ... (vezi toată discuția)